top of page

KAMUOYU AÇIKLAMASI 1

Etkinlikayseri gönüllü bir oluşumdur.

Ticari yapısı yoktur.

Kayseri de var olan organizatörlerin, belediye şirketlerinin, dışardan gelen organizasyon şirketlerinin Konser,Sergi,Seminer,Tiyatro Kültür Sanat etkinliklerini duyurmak, etkinlikler hakkında bilgi sahibi olup bu bilgileri sizlere sunmak öncelikli görevidir.

Etkinlikayseri gönüllü oluşum olarak Kayseri de ihtiyaç olan eksikliği olan alanda etkinlikler düzenler, hiçbir firmanın rakibi değildir. Düzenlediği etkinliklerde kar payı güdmez. Varolan masrafın katılan kişilere bölünmesi neticesinde fiyat belirler. Öncelikli amacı hizmettir. Kayseri şehrinin sosyalleşmesidir.

Etkinlikayseri yenilikçidir. Şehri, içinde yaşayan sosyal yapıyı Kültürel, sanatsal alanda geliştirmek öncelikli görevidir.

Etkinlikayseri bir şirket yada kurum değildir. Sosyal sorumluluk projesidir. Bir resmi kurum ismi bulunmamaktadır. Tamamı gönüllü olan insanların gönlünden gelerek bir işin ucundan tuttuğu bir yapıdır.

Etkinlikayseri her işini resmi kanallardan izinli yapar.

Valilik ve belediye onaylı, emniyet teşkilatı bilgilendirilir ve gerekli izinlerin alındığı etkinlikler yapar.

Etkinlikayseri aile ortamını benimser. 7 den 77 ye herkesin katıldığı bir oluşumdur. kamp ve doğa yürüyüşü ağırlıklı olarak düzenlediği etkinliklerdir.

Kamp ve doğa yürüyüşlerinde aile ortamı, güven ortamı sağlar. Alkol, uyuşturucu türevleri kesinlikle yasaktır, siyasi ve terör örgütü propagandaları, bayrak flama gibi mensup olduğu kuruluşların fikri ve tüzel savunma, beyin yıkama, yanına çekme gibi durumlarda her türlü gerek emniyet teşkilatı ile iletişimdedir hemde kendisi müdahale hakkını kullanmaktadır.

Etkinlikayseri çevreye duyarlı bir gönüllü oluşumdur. Kamplarda, doğa yürüyüşlerinde kendisine ait olmayan çöpleri de toplayarak doğayı bulduğundan daha temiz bir hale getirmeyi hedeflemiştir.

Etkinlikayesri bir felsefedir, farklılıklarımıza rağmen hadi deyince bir arada olabilen, bir işin ucundan tutulması gerektiğinde birlikte hareket edebilen bir topluluktur

Etkinlikayseride kadın erkek ayrımı yoktur. herkes yaradan tarafından bedenlere üflenen bir ruh olarak benimsenir, herkesin eşit şekilde insanı saygı sevgi ve seviyeli iletişimi şeklinde bir arada olduğu ortamdır.

Etkinlikayseri etkinliklerine gelip bu felsefeye inanıp gönüllü olan dostlardan oluşan bir gönüllü ekibi vardır. gönüllü ekibi işi okulu vakti müsait oldukça, elinden geldiğince katıldığı etkinliklerde sorumluluk alır. Aldığı sorumluluk gönüllü olduğu için ücret yada bir bedel karşılığı ile yapılmaz. Etkinlikayseri gönüllüsü de yine etkinlik masrafına dair ücretini öder.

Etkinlikayseri ticari bir yapı değildir o yüzden sayfasına sponsor almaz, reklam almaz.

Sadece halka hizmet anlayışı güder. Halkın yararına olacak şekilde kararlar alıp yardımcı olmaya çalışır.

Etkinlikayseri her türlü eleştiri, soru ve öğrenilmesi gereken konularda şeffaftır. Sorun cevaplayalım. Etkinlikayseri adını kullanan

Etkinlikayseriyi karalamaya çalışan olmamış şeyleri olmuş gibi anlatan olumsuz söylemler her meyve veren ağacı taşlarlar mantığıyla olacaktır. sizlere tavsiyemiz etkinliğimize gelin bizi bizden öğrenin arayın bir çay içelim sohbet edelim sorularını cevaplayalım

varsa projeniz ses edin beraber şehrimize hizmet edelim Buraya kadar okuduğunuz ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Oğuzhan abdi Oğuz

Etkinlikayseri kurucusu.

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page