top of page

GEZGİN MÜZİK NEDİR?

GEZGİN MÜZİK NEDİR?

Gezgin Müzik her ay gerçekleşecek sınırlı sayıda insana kaliteli müzik dinleme imkanı sunan bir oluşumdur. İsmi her programın ayrı bir mekanda gerçekleşmesinden gelmektedir. Dünya çapında gerçekleşen SOFAR'dan esinlenmiştir.

Gezgin Müzik her ay farklı bir mekanda ve farklı bir müzisyen ile farklı tarzlarda sizlere müzik ziyafeti sunmaktadır. Geleneksel müzik çalınan mekanlardan farklı olarak bir evin salonunda, bir iş yerinde, bağ evinde, hurdalıkta, garajda, teknede, hangarda, sanayide, terasta yani sizlere olmadık yerlerde olmadık tasarımlarla güzel bir mekan ferahlığı sunmayı planlamaktadır.

Gezgin Müzik müziğin yanında aynı zamanda aile ortamı içermektedir. Gelen konuklarla tanışma ve sohbetler, müzisyenlerle sohbetler yapabileceğiniz ve sosyal yaşantınıza farklılıklar kazandıracağınız kaliteli bir ortam sunmayı hedeflemektedir.

Gezgin Müzik müzisyenlerini yerel ve ulusal bazda belirlemektedir. Bir bakmışsınız yerel bir müzisyenimiz konuk olmuşken diğer programda ulusal bazda bir ünlümüz konuk olabilecektir. Zaten onuda etkinlik ücretlendirmesinde farkına varırsınız ;)

Gezgin Müzik aslında tamamen gönüllü bir müzik aktivitesi olsa da oluşan masrafların karşılanması için her etkinlik farklı bir ücretlendirme yapılmaktadır. Mekanın alacağı kişi sayısı ile masrafın bölünmesinden ortaya bir fiyatlandırma çıkmaktadır. Aslında bağış sistemiyle sokak müzisyenleri gibi şapka çıkarılarak ücretlendirme yapılması düşünülmüştür lakin kimin ne kadar katkı sağlayacağı bilinemeyeceği için risk paylı bir ücretlendirme yapılmaktadır.

Gezgin Müzik gelen müzisyenlere youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarında kullanılmak üzere profesyonel video çekimleri yapmaktadır.

Gezgin Müzik mekana göre kontenjanlı olmasından dolayı yapılan başvurularda fazla katılım olması durumunda kura ile misafirlerini belirlemektedir.

GEZGİN MÜZİĞE NASIL KATKI SAĞLAYABİLİRSİNİZ?

Gezgin Müzik Sponsor kabul etmektedir. İstediğiniz bir etkinliğimize yada sezon boyu gerçekleşecek etkinliklerimize isim hakkı vererek sponsor olabilirsiniz. Sponsor olunması durumunda Youtube kanalımızda, sosyal medyamızda ve etkinlik mekanında sponsor firmanın reklamları yapılacaktır. Amacımız para kazanmak olmadığı için gayet şeffaf anlaşma şartlarına sahibiz.

Gezgin Müzik sponsor aldığı takdirde yada bağış yapıldığı takdirde etkinliği ücretsiz ama yine kontenjanlı yapmaktadır.

Gezgin Müzik kapısını müzisyenlere açmaktadır ve gelen başvurularda dinleyici kitlesine göre özel seçim yapılmaktadır. sizlerde Gezgin Müzik'de çalmak için bize yazabilirsiniz.

Gezgin Müzik mekan seçimi için sizlerde öneride bulunabilir, evinize, bağınıza davet edebilirsiniz. Çok iyi bir misafir oluruz :)

SON OLARAK:

Gezgin Müzik sosyal sorumluluk projesidir. Kayseri şehrimizde sosyal yaşantıyı destekleyecek, bu şehirde yapılacak hiçbir şey yok sözüne inat "Toplanın etkinlik var!" diyen @etkinlikayseri oluşumunun bir markasıdır. Biz bu şehre gönlümüzü veriyoruz sizlerden de aynı gönlü sahiplenip size aitmiş gibi yanımızda olmanızı diliyoruz.

Müzikle, sanatla, hayatla kalın... Yaşadım diyebileceğimiz, anılar bırakabileceğimiz güzel günlere...

Oğuzhan Abdi OĞUZ

Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page